Förändring

20130913-060122.jpg
Igår var jag på Handelsbanken i Tomelilla och presenterade mitt nya sätt att arbeta. Personalen var så härligt engagerad och tillsammans kommer vi att förbättra sidornas funktion, innehåll och länkar.

De fick de nya foldrarna och hade kloka synpunkter. Till våren ska jag komma tillbaka igen och berätta om uppdateringarna på hemsidan och bloggen.

I min kalender har jag avsatt tid från den 15 december till den 1 mars för att ta fram det nya. När jag reser och är borta från rutinerna är min hjärna kreativ.

Om ett år vill jag hålla den första föreläsningen.

I flera år har ”Änglaboken” funnits i mina tankar. Sedan i somras ligger ett provexemplar på mitt kontor. Här lägger jag in lösa lappar om hur det ska fungera.

Ännu är tankarna för subtila – men i mars – då hoppas jag att texterna är klara och vi kan börja producera.

Det här är familjejuridik presenterad på ett helt nytt sätt! Just nu känner jag mig tacksam för alla motgångar – utan dem skulle jag inte tagit företaget till nästa nivå.

Många praktiska tankar surrar i mitt huvud. Vad ska en två timmars föreläsning kosta? Vad är rätt pris för en unik åhörardokumentation som sparar många tusenlappar för åhöraren? Hur hittar jag de första kunderna?

Nu tror jag på mitt nya koncept! En av åhörarna sa: ”Det var så bra! Jag skulle vilja sitta en hel dag och bara lyssna på dig!”

Ny tid!

20130913-061126.jpg