Släppa taget om rädslan

20130913-091402.jpg
Det var som om massagen igår satte igång så mycket i mig. På Mathallen var det extrapris på godis och jag kunde inte motstå frestelsen – gröna grodor och lakritsbåtar. Jo, jag tyckte verkligen synd om mig själv. Varför råkar jag ut för alla skitstövlar?

I mina visioner för företaget har jag alltid velat hjälpa, hjälpa klienter, hjälpa människor komma in på arbetsmarknaden, hjälpa jurister starta företag.

I mer än fem år har jag jobbat hårt – oerhört hårt. När jag började ta ut marknadsmässig lön var det enbart för att kunna finansiera ett boende i Ystad som barnens far inte var villig att bidra till.

Och vad fick jag för det! Konflikter, konflikter och åter konflikter.

Där på morgonpromenaden sköljde plötsligt ilskan över mig! I åratal har jag försökt leta lösningar istället för att söka konflikter.

Den senaste tiden är det som om jag hittar narcissister överallt och plötsligt går det upp för mig att inte sällan har en av konfliktens parter en personlighetsstörning – och då går det inte att hitta lösningar – då måste man slåss!

Men jag vill inte jobba så – jag har fått så många törnar privat. Istället ska jag se till att hitta de bästa advokaterna som kan hjälpa mina klienter att slåss.

2001 fick jag boken ”Rensa i röran” av Karen Kingston. Citatet kommer senare idag.

I hela min kropp känner jag att det är en förändring på gång. Nu tar jag inte mer skit!

20130913-092610.jpg

2 svar på ”Släppa taget om rädslan”

  1. Elisabeth Lindqvist skriver:

    Jag känner igen det och vet hur jobbigt det är. ibland, när jag blir provocerad, går jag inte in i konflikten, utan svarar bara på frågan, som om provokationen inte finns. Ibland går det bra och personen ifråga tappar intresset, men inte alltid. De gäller inte narcicister och personer med ”bokstavsproblem”, där är det mycket svårare.

    1. Ja, håller helt med

Kommentarer är stängda.