Drömmar

20131004-220031.jpg

”De här höstdagarna är det bästa som finns. Långt bättre än högsommardagar.”

Luften var så där klar fastän solen värmde våra ansikten. Det var kloka samtal som höll oss sysselsatta medan vi vandrade längs stigarna krig Forsamölla. Ibland stannade vi upp för att hinna diskutera ett ämne till punkt.

Att våga gå sina egna vägar – att våga göra det man drömmer om!

Nu är bloggen uppdaterad!

Sedan länge har jag försökt att ladda mina batterier. Nu har jag insett att det räcker inte. För att bli frisk måste jag lägga om mitt liv och jobba med det jag drömmer om – det som känns bra i magen – det jag gör passionerat!

Idag begärde jag mitt entledigande från mitt sista uppdrag som försvarare och jag kommer inte åta mig några nya. Istället ska jag att ägna mig åt att vara målsägandebiträde. Erfarenheterna som försvarare kommer jag att ha nytta av!

Numera hänvisar jag alla tvister till de advokater jag samarbetar med. Idag fokuserar jag på lösningar. Under 45 minuter vägleder jag klienten i juridikens labyrinter. Vi kan hjälpa till med att upprätta testamente och olika avtal, men vi är tydliga med att vi inte företräder klient i konflikter.

Boutredningar tar allt större del av min tid. Till Österlen flyttar friska pensionärer med barnen utspridda i hela världen. Här vill vi bli det bästa alternativet för dödsboavveckling med egendom på Österlen. Under våren kommer jag ägna tid åt att färdigställa Änglaboken som ska effektivisera handläggningen av dödsbon och på så sätt minska boutredningskostnaderna.

Genom att säga nej tack till tvister och uppdrag som försvarare räknar jag med att det kommer finnas utrymme att säga ja tack till det jag alltid drömt om att göra: Skriva och hålla föredrag!

hemsidan har jag uppdaterat med de föredrag jag kommer erbjuda fr o m hösten 2014. Vi funderar även på att erbjuda annonser på den här bloggen för att finansiera en utveckling av sidan. Hittills har allt material tillkommit genom mitt enorma behov av att skriva av mig. Samtidig ser jag att med en intäkt från sidan skulle jag kunna utveckla den. Bl a skulle jag kunna lägga tid på att ta bättre bilder.

Vi får se vad som händer – framtiden känns spännande!