Ledaren i ditt liv

20131119-062614.jpg
I helgen åt vi kalkon hemma hos mina föräldrar. Länge var Sonen och Dottern enda barnbarnen. Nu sitter en Oscar och Eric med vid bordet och om några månader kommer ytterligare två kusiner.

När jag ser Eric känner jag igen så mycket av mig själv. Full av energi och nyfiken på allt – inte stilla många minuter. Oscar är mer som min bror – lugn, sitter gärna i knäet och myser.

Viljan att pröva nytt har följt med genom livet. Någon guldklocka blir det aldrig. Qlaramässan, QlaraBesked och Ja till Österlen var ideella projekt som gav utlopp för mitt engagemang innan jag bestämde mig för att fokusera på företaget.

Under några år hade jag fokus på andras utveckling. Nu är det ett ändrat fokus. Rutiner och strukturer för att effektivisera juridiken för privatpersoner. När jag reflekterar har jag även hittat förbättringsområde hos mig. Ledare utan titel av Robin Sharma är min bibel.

20131119-063604.jpg