Nätdejting

Så insåg jag att det var dags att lämna de levande ljusen och rooibusteet för att börja bli social igen. Men hur? Våra gemensamma vänner hade jag kontaktat i samband med skilsmässan och sagt att det var viktigt att de fanns för barnen och deras far – att jag skulle klara mig. Det sista jag ville var att blanda in våra vänner i vår skilsmässa. Hur ofta har man inte sett hur gemensamma vänner dras in och tvingas välja sida.

Mina väninnor var stadgade. Det sista jag ville var att ge mig ut och ragga. På något sätt kändes det så ”skämmigt” att vara singel.

Under flera år hittade jag brevvänner på dejtingsidorna. Vissa träffade jag aldrig – men det var skönt att dela tankar.

Du har rätt i det där om Jante och jurister. Men just nu skiter jag i det och har bestämt mig för att gå min egen väg!!!

Jag är så himla splittrad i det här med förhållande. Å ena sidan vill jag leva ensam – tycker att jag behöver mer tid… å andra sidan är det ju ensamt… tja, jag vet inte… lägger en hel del tid på nätet f.n. Började nyligen med FaceBook och har idag lagt ut min första novell på www.kapitel1.se/annika-larsson/hilda.

Har alltid älskat att skriva… Tänkte sätta igång ett nytt skrivprojekt och fylla på med en blogg… för att lugna ner alla vilda känslor…

Är i en lite märklig situation – märker hur män är intresserade (även om jag har förbaskat svårt att förstå män över huvud taget)… Jag vill inte in i något nytt förhållande och trånar ändå efter en man.

Nu skall jag lägga fokus på något annat – behöver jobba – har suttit här sedan 7.30 och inte gjort något i närheten av juridiken…

Skulle varit på Företagsfesten i kväll, men har avbokat när jag fick veta att min fd svägerska skulle dit – inte så kul längre… tror att jag skall dricka te och fundera på mitt nya bokprojekt istället.

Har aldrig varit på Prins Charles. Och om det är raggningsställe nr 1 skulle jag nog inte våga mig dit… det sista man vill ha är ju en stämpel om att man jagar… Annars lät det härligt att rocka loss. Var på gympa igår – det är det närmaste jag kommer rocka loss för tillfället… Eftersom jag har svårt att läsa män hamnar jag lätt i lite knepiga situationer och då är det klokt att veta var man står.