Sociala medier

20131130-104947.jpg
Sociala medier har verkligen förändrat mitt liv. Istället för att läsa böcker kollar jag länkar på FB. Jag har medvetet valt flera ”vänner” som inspirerar och delar med sig av tänkvärda citat och länkar.

Själv delar jag vidare, kommenterar och får kommentarer. Det är som diskussionerna kring ett middagsbord – fast gästerna befinner sig i hela världen.

Torkild Skiöld, Tomas Lydahl, Robin Sharma, Sanna Anandala, Nina Jansdotter och Mediababe (Jackie K:s namn är så svårt att stava) är några av mina favoriter. Deras ord inspirerar och genom att jag regelbundet läser det de delar, kommenterar vad de skriver och får svar så känns det nästan som de vore vänner på riktigt.

Tiden försvinner när jag fastnar i en mängd artiklar om sociala medier på www.foretagande.se via en länk Nina delat. Därefter ägnar ägnar jag 30 minuter åt Radio Wow som handlar om skuld och våra tankar. Så tänkvärt (länken hittar du på min FB sida – för som så ofta förr skriver jag från iPhonen).

Sociala medier har verkligen förändrat livet. Det ger plats för nya sätt att driva företag.

20131130-105902.jpg