Nybörjare

Vitsippor750 bilder har jag tagit med systemkameran. Dottern sa att man behövde ta flera hundra bilder för att en skulle bli bra.

Ännu har jag inte lärt mig inställningarna – men jag vågade mig på att fotografera med manuell inställning i helgen.

Vitsippor 2Krypande i gräset försökte jag fånga det där kvällsljuset på vitsipporna samtidigt som jag ändrade på fokuseringen.

Vitsippor 3Ja, jag vet – skillnaden är försumbar – och ändå finns det säkert mer än hundra andra bilder på vitsippor.

VårblänkÄnnu har jag inte gett mig på att ens försöka redigera. Det får vänta. Just nu vill jag bara vara i våren!

SolnedgångFast idag orkar jag inte någonting. Den där förkylningen har fått mig att dra filten över huvudet, dricka honungsvatten och bara sova.

2 svar på ”Nybörjare”

 1. Håkan Lindberg skriver:

  Hej Annika,

  du kommer säkert inte ihåg mig, vi hade en del kontakt på ett visst forum för några år sedan. har sedan läst din blogg en del, men nu var det längesedan men hamnade här idag av en tillfällighet vid en juridisk sökning.
  Och jag blev väldigt ledsen när jag läste om hur du har det och vad som hänt dig den sista tiden. Så tråkigt……och ännu konstigare att jag själv i mitten av förra veckan blev sjukskriven, helt slutkörd och utmattad, förhoppningsvis gick jag i tid, men hur lätt är det att ställa sig bredvid och få en nyanserad bild av sig själv i dessa stadier??

  Jag har beundrat, och beundrar dig nu också som person, din framåtanda och positivitet i det du gör och det du skriver! Och fina foton tar du dessutom, kanske du blir fotograf framöver istället 🙂

  Så sköt om dig, tillfriskna och må bra framöver, det är du väl värd och givetvis kommer allt att bli bra så småningom, det vet jag!!

  Kram Håkan

Kommentarer är stängda.