Tacksamhet (1)

20140406-110009.jpg
Charlotte Rudenstam skriver:”Vi lever i en ljugarkultur. Det svåra är att vara sann och det är mot det sanna och svåra vi ska sträva. Det är sårbart att vara sann. Jag riskerar att hamna vid skampålen när jag är sann. Ändå tycker jag att det är värt det.”

Sedan jag började blogga om konkursen och depressionen har jag fått många mail och kommentarer. Många har tackat mig för min öppenhet. Andra har förvånat sig och varnat mig.

Ja, jag blir oerhört sårbar.

Ändå har det varit värt det.

Alla blommor och vackra ord har varit bättre medicin än sertralin och elchocker.

Särskilt tack till Charlotte Rudenstam för boken 100% Charlotte 2.0.

Boken har 52 kapitel. För att hinna göra alla övningar och reflektera ska jag läsa ett kapitel i veckan. Det andra kapitlet handlade om lögner.