Visionen – ambassaden (10)

Att läsa igenom de gamla blogginläggen är verkligen bra för mig. De senaste månaderna har jag anklagat mig själv för att ha gjort så många fel. Jag har känt mig som en värdelös idiot.

När jag läser det här kan jag känna en saknad efter det som var. Då fanns det inte på min karta att jag skulle misslyckas. Vad var det som gick fel egentligen?

Morgonpigg Redigera inlägg

Stön – vaknar alldeles för tidigt. Det är så mycket på gång!

I går beställde jag både telefonväxel och ny kopiator. Det är ett jättesteg i mitt företagande – som om det är på riktigt! (Fast det har det ju varit hela tiden.) Vet egentligen inte när det hände – när vi blev ett sånt där ”riktigt” företag istället för att bara vara jag. Nu dimensioneras allt efter en arbetsplats för 7 personer.

Igår talade jag med en av de anställda vid kopiatorn. Hon tyckte att jag var den bästa arbetsgivaren hon kunde ha.

Sånt värmer!