Tidstjuvar – ambassadör (13)

Var blev dagen av? Redigera inlägg

2010-03-29 kl 16:29 av Annika AndebarkGilla2 kommentarerTaggad annika andebark, bygge, fax, telefonväxel33 visningar

För in tid i vårt nya tidsredovisningsprogram. Var blev den här dagen av? Det bästa med programmet är att man reflekterar över vad man gör av tiden. Dagar då jag är duktig på att skriva upp vad jag gör varje minut gör att jag debiterar bättre. Andra dagar har en tendens att rinna iväg.

Idag har jag bl a brottats med frågan om vem som ska ha vilket telefonnummer. Och så förstod jag inte det här med faxens telefonnummer – på vilket sätt har det med telefonväxeln att göra.

Byggaren var här och mätte fönster. Återigen många frågor att ta ställning till. Om vi sätter i ett mindre fönster måste ev. fönsterbrädan kapas. Dörren är inte standardmått. Ja, där rann minst en timme iväg.

Och så genomgångar av texterna på den nya hemsidan.