Tillit – ambassadör (17)

Konsultstrul Redigera inlägg

2010-04-01 kl 14:33 av Annika AndebarkGilla0 kommentarerTaggad annika andebark, strul, webhotell27 visningar

När jag satte igång hemsidesprojektet var förutsättningarna att allt skulle vara klart tisdagen innan påsk så att vi hade några dagar på oss att rätta till problem. Nu blev det problem! På grund av att it-konsulten inte höll tiden (var otillgänglig de dagar sidan skulle liv :() hade vi inte en chans att rätta till problemet och hålla tidplanen.

Man lär sig!

På kontoret har vi haft en härligt påsklunch. En av sommarens praktikanter var inbjuden.

På juristlinjen läses mycket teori. Praktikanten hade dock inte sett ett enda testamente. Förhoppningsvis skall jag kunna skapa en riktigt lärorik sommarpraktik!

Erfarenhet

Du kan inte lita på någon. Hade jag visst vad jag vet idag hade jag avsatt mycket mer tid för uppföljning och strul i min planering.

Ofta blir det inte som du tänkt dig när andra är inblandade.