Linssoppa på Tre Björnar i Älvdalen (3)

20140504-122137.jpg
Linssoppan puttrar på spisen och sprider den doft av vitlök och paprika i de pärlspontsklädda korridorerna. Bland de udda glasen i skåpet hittar jag ett som för tankarna till farmor. Vinbärssaft och franska våfflor utan fyllning men täckta av socker. Vaxduken på bordet har samma bruna nyans som farmors fintallrikar. De där med en brun kant och bruna blommor i mitten.

20140504-122806.jpg
I förmiddag har jag egentligen inte gjort någonting. Läst några sidor i ”Snabba Cash”, druckit massor av äppelcidervinäger och tranbärsjuice, läst bloggar. (UnderbaraClaras inlägg i dag var verkligen läsvärt.)

I eftermiddag får det bli en ny tur ner till ICA för påfyllnad av äppelcidervinäger. Valet mellan Konsum och ICA var lätt (även om jag bara varit på ICA). Det största sortiment av ekologiska produkter jag sett i en vanlig affär.

Snabbsoppa på 20 minuter – dags att äta.