Hemsidan – ambassadör (35)

Sårbar Redigera inlägg

Vi håller nu på att byta webhotell. Sidan är ompekad – och ingenting fungerar!

När jag startade hemsidan hade jag fokus på att det skulle vara billigt. Via kontakter hade jag ett webhotell för 500 kr/år. Det var en ensamföretagare som drev det och han hade hög servicegrad. Han fick även i uppdrag att utveckla min nya hemsida. I samband med det anställde han personal och kvaliteten både på arbetet och servicen sjönk.

Vi valde att byta programmerare. Den nya programmeraren menade att ett byte av webhotell var nödvändigt. Han föreslog en lösning som jag inte förstod riktigt. Ja, det kändes helt enkelt inte riktigt bra i magen. Och tur var det nog att jag inte följde hans råd. Det var tydligen en egen lösning han hade.

Eftersom han inte levererade i tid valde jag att återigen byta programmerare. Att inte hålla tider fungerar inte!

Nu är det www.presis.se som skall fortsätta utvecklingen. Tillsammans med dem har jag beslutat att byta webhotell till Loopia. Via Loopia har jag själv registrerat alla mina domännamn. Därför får jag regelbundet deras nyhetsbrev. De känns stora och seriösa. Kanske inte billigast – men nu är det viktigaste för mig att det fungerar.

Har ni tänkt på hur sårbara vi är när websidan eller e-post inte fungerar? De där kronorna som sparades på priset är snabbt förlorade när i uteblivna intäkter!

Jag måste dock ge www.presis.se en stor eloge. Jag ringde kvart i 8 och de svarade. De lovade att fixa det omgående! Hittills har deras servicevilja imponerat!