Målbilder – ambassadör (31)

Att fira Redigera inlägg

Med anledning av att ge sig själv respons…

Förra fredagen träffade jag min väninna Annica Gilbertsson – hon med Energy Management. För att peppa varandra satte vi upp några mål för våra företag som vi skall ha genomfört tills nästa gång vi skall träffas. Sedan satt vi och fantiserade om hur vi skulle fira att vi hade nått dessa svårnådda mål.

Jordgubbar var vi överens om. Annica lever väldigt sunt och jag delar hennes uppfattning att med bra bränsle gör maskinen ett bättre jobb. Dvs äter vi bra mat presterar vi bättre. Vi utvecklade oss i doften av jordgubbar och smaken. Hur det känns när man biter i en jordgubbe – det där krasandet.

Sedan var vi överens om att vi skulle ha champange!

Målen skrev vi ner. Då och då läser jag dem för mig själv.

I tisdags slank jag in på systembolaget och köpte en liten flaska champange med klarblå etikett – samma nyans som i min logga.

Champangeflaskan står just nu på diskbänken. Varje morgon och kväll påminns jag om att jag ska anstränga mig lite extra för att nå målen. I månadsskiftet juni – juli är det avstämning!