Krångel – ambassadörer (28)

Nystart Redigera inlägg

2010-04-19 kl 09:13 av Annika AndebarkGilla2 kommentarerTaggad annika andebark, förändring, mål, promenad42 visningar

Våren är en underbar tid! De senaste veckorna har jag haft disciplin att komma ut 30 minuter varje morgon. Det är en energiinjektion!

Under mina morgonpromenader strukturerar jag dagen. Nu jobbar jag med nya målsättningar om vad som skall vara klart innan sommaren.

Innan april är slut är målsättningen att både telefonväxeln och kopiatorn skall fungera… men har inte prioriterat att flytta telefonabonnemangen än.

Sparbanken Syds övergång till nytt it-system har lett till mycket krångel. Känns inte som att det finns utrymme till sådant när det är så väldigt mycket förändringar i tillvaron. Tanken på att byta bank har börjat gro.

Våren är en tid för förändring!

Erfarenhet

Jag minns det som igår. Mitt i alla mina förändringar med skrivare och telefonväxel så går Sparbanken Syd över till en uråldrig internetbanksversion. Övergången innebär också att bankkortsbetalningar börjar strula.

Vi kan inte förutse vad som händer i omgivningen.

Det här strulet gjorde mig vansinnig. Kanske tappade jag fotfästet redan här. Ombyggnaden gjorde att jag aldrig återfick det igen.