Odödlig? – ambassadör (56)

Trött men nöjd! Redigera inlägg

2010-06-03 kl 08:38 av Annika AndebarkGilla0 kommentarerTaggad advokatsamfundet, annika andebark, fira73 visningar

Klockan 4.45 steg jag av tåget i Hässleholm efter ännu en givande kursdag och avslutning på Advokatsamfundets ledarskapsprogrammet. Igår handlade det bl a om vikten av att kommunisera och visioner. Något av det bästa med utbildningen har varit nätverket med andra ledare för advokatbyråer.

Idag känner jag mig väldigt trött. Inser att det är befogat. I helgen deltog jag i en intensiv kurs om Brottmål och kom hem sen söndag kväll. Så i eftermiddag tänker jag unna mig några timmars sömn i solen.

Kontoret känns rörigt med lösa sladdar över allt. Inkopplingen av telefonerna är klar, men inte den riktiga dragningen av alla sladdar. De har lovat att det skall vara klart innan fredag så att vi kan få kontoret städat i helgen.

Trots trötthet känner jag mig väldigt nöjd. Funderar på om vi inte skall skåla i champange idag. Klienhanteringprogrammet, Fax/skrivare, telefonväxel, ledarskapsutbildning – det är mycket vi har klarat av i vår! Som kronan på verket blev artikeln där jag initervjuats i Advokatsamfundets bilaga till Svenska Dagbladet helt ok. Känns helt ofattbart att finnas med där tillsammans med celibriteter som Örjan Teleman och Fredric Rehnström. (Tror att bilagan kommer att finnas att ladda ner på www.advokatsamfundet.se)

Det är viktigt att fira och vara nöjd med det vi presterat!

Men just nu bara längtar jag efter en vanlig arbetsvecka!

Tillbakablick

Trodde jag att jag var någon övermänniska? Hur katten kunde jag gå in i detta tempo?

När jag läser inlägget tänker jag på en sen middag på Operakällaren med Teleman några år senare. Även om det var intensiva år – så var de helt fantastiska och jag skulle inte vilja ha dem ogjorda.