Strul – ambassadör (56)

Äntligen ett fungerande internet igen… Redigera inlägg

Först när internet inte fungerar inser man hur beroende vi är av det. Våra omläggningar av telefon och Internet har lett till väldigt mycket problem. I går stängdes vårt gamla internet ner trots att det nya ännu inte fungerande. Fy Telia! Så jag skrev ett mycket irriterat fax till säljaren (mailen fungerade ju inte)- och si – det tog skruv. Han ringde omgående och berättade att han varit i kontakt med Telia och att de skulle ha ett möte på torsdag för att diskutera mitt ev. skadeståndsanspråk.

Avbrottet kom mycket olyckligt då vi precis höll på att färdigställa några tjänster på hemsidan som skulle vara ute idag. I morgon biläggs Advokatsamfundets temanummer med Svenska Dagbladet. Där finns vi både med artikel och annons. Därför var det extremt viktigt att ha tillgång till Internet just den här veckan.

Några tips

1. Lita inte på några säljare – det blir betydligt mer strul än de lovar

2. Stå på er – håller inte säljaren vad de lovat – gör en skriftlig reklamation omgående. Förhoppningsvis reder ni ut det innan fakturan skall betalas.

3. Se till att ha kvar dubbla tjänster under en övergångsperiod så att ni vet att allt fungerar.

Hur gick det då med tjänsten? Jo, tack vare duktiga medarbetare är den igång. Det är inte säkert att vi hinner med alla justeringar till i morgon – men redan nu kan du bli medlem på sidan och göra beräkning av bodelningslikvid.