Dags för avslut och början på något nytt

Det blev en helt underbar dag igår! Glädjen strålade kring dottern. Det var som om jag aldrig kunde se mig mätt på henne.

Sonen ”ränner i väret” för var dag. Herregud – han är ju vuxen i sättet också. Som förälder kan man inte vara annat än stolt!

Varje avslut är också början till något nytt. Barnen bjöd på brunch i nya bostaden i dag. Och ja- det känns fantastiskt bra!

De har drabbats hårt av min depression. Men nu börjar våra relationer stabilisera sig. Just nu är det svårt att se – men på sikt tror jag att prövningarna gjort dem både mer ödmjuka och starka.

Att få höga betyg i gymnasiet kan kräva en hel del jobb. Men att lyckas med det i den svåra situation de haft är en bragd.

Först hade jag lagt upp en bild av dem och tänkte skriva att nu när jag inte längre är advokat känns det inte så farligt att lägga upp foto på mina barn. Men så kom jag att tänka på fd klienter som skrivit arga inlägg här på bloggen. Jag vill verkligen inte riskera barnens säkerhet.

20140614-233042-84642911.jpg
Istället delar jag en 19 år gammal bild som togs på dottern i samband med att min syster tog studenten.

Tänk vad fort tiden går.

I morgon flyttar vi det sista från lägenheten. På tisdag lämnar vi nycklarna. Nu börjar mitt nomadliv. Det känns som en lättnad att inte behöva ta ansvar för en massa saker längre. Tänk, när allt fallit på plats har jag obeskrivligt mycket tid att lägga på att skriva.

Men det är inte nu. Först bli frisk! (Terapin tar mer tid och engagemang än man tror!)