Utbildningar – ambassador (65)

Utbildningar Redigera inlägg

Oj, vad många subventionerade, bra utbildnignar som erbjuds genom Främja kvinnors företagande i höst. Hur skall jag hinna allt jag vill göra?

Tänker på rådet från min coach – prioritera!

Förutom juridiken och ledarskapet är det nog dags för marknadsföring och fokus på webben. Spännande!

I helgen tittade jag tillbaka. Sedan jag startade företag 2004 har jag hela tiden försökt förkovra mig inom områden jag inte behärskar. Det är mer än sex år sedan – det är längre tid än jag ägnade åt juridiken på universitet! När jag tänker efter inser jag hur mycket jag lärt mig under dessa år. Det som förvånar är att det är inom så vitt skilda områden – bokföring och ekonomi, bolagsrätt, marknadsföringe, it, ledarskap, personalregler, telefoni… listan kan göras hur lång som helst.

Att vara företagare kräver en mycket bred kompetens!

Kommentarer

  • Ja, och jag tror att din bana är typisk för många olika yrkesområden idag. Det man främst inhämtar under universitetsutbildningen är kunskaper i inlärning och inhämtning av information. Sedan blir det ett livslångt projekt att hänga med i alla faktakuskaper man behöver!
  • avatar     Anonymous
    Oj! Det låter som om jag måste sätta mig med utbildningsplanen jag också! Älskar utbildningar, o träffa inspirerande människor! =) Visst är livet underbart?! Så mycket man lär sig som inte står i några böcker! Tänk bara vilken fantastisk person du är som lyckas kombinera alla de där bitarna!!!! Va lite extra stolt över dig tycker jag! 😉

Erfarenhet

Ja, det är precis så svårt det är att vara företagare. Du behöver kunskap inom så många olika områden. Jag har alltid haft ett sug efter kunskap. Som företagare blev du aldrig fullärd.

Idag ser jag att det område som jag hade behövt mest utbildning inom är chefskap. Inte i min vildaste fantasi hade jag kunnat föreställa mig vad de anställda förväntar sig av en arbetsgivare.

2 svar på ”Utbildningar – ambassador (65)”

  1. Ewa Wressmark skriver:

    Du nämner ofta personalproblemen som uppstod och som huvudorsaken till att företaget gick omkull. Det hade varit intressant att veta VILKA problem det var och varför de inte kunde lösas.

    1. Hej Ewa, jag har väntat med att godkänna dina kommentarer för att jag ville kunna ge ett svar. Det kommer i dagens blogginlägg.

Kommentarer är stängda.