Ordning och reda – ambassadör (77)

Ordning och reda Redigera inlägg

I skolans historielektioner såg jag hur pendeln svängde i de historiska epokerna. Det svulstiga gick över till det strama.

Kanske är det samma sak med företagande. En period av expansion och investering följs av struktur och kontroll.

Efter vårens investeringar i teknik och programvaror har vi nu fokus på ekonomisk kontroll, budget, nyckeltal och uppföljning. Det känns bra! Hatar att inte ha kontroll… Men jag känner mina brister. Ekonomisk uppföljning är inte min starka sida. Tack och lov har jag hittat ett bra bollplank i detta!

Tittar jag tillbaka kan jag se att det inte är första gången pendeln svänger. Förra våren var det fokus på varumärket och under hösten fokus på att jobba fram.

Funderar på om våren är en bättre tid för utveckling och hösten en bättre tid för uppföljning.

Nu väntar klienter! Får fortsätta mina tankar i bilen på väg till Båstad och Växthus Bjäre i eftermiddag!