Dålig karaktär – ambassadör (87)

Dålig karaktär Redigera inlägg

2010-09-21 kl 19:32 av Annika AndebarkGilla4 kommentarerTaggad annika andebark, ombyggnad, vånda77 visningar

Ibland blir jag så irriterad på mig själv.

En stor del av dagen har ägnats åt ombyggnationen. På måndag – den 27/9 – börjar de riva. Då måste en stor del av omflyttningen vara gjord. Idag har mina snälla föräldrar varit här och hjälpt till att packa. Samtidigt blir det många avbrott från jobbet…

Det har varit en mycket rörig dag där jag inte fått någon skrivtid.

För att rensa tankarna gav jag mig ut på en blåsig promenad i solen. Just nu känns hela projektet som ett berg – omöjligt att ta sig över. Och när jag i en bisats nämnde Teraxacum-projektet försökte min mor få mig att avstyra detta.

Promenaden och rensa tankar är nödvändigt. För mitt inre målar jag upp positiva händelser som inträffat de senaste veckorna och målbilder. Igår sa en tjej på gympan – ”Du har så mycket energi – önskar du kunde dela med dig” – påminner mig själv om att jag verkligen hade mycket energi igår. Känner känslan i kroppen.

Den 1 oktober skall allt vara packat och på söndagen åker jag iväg på Familjerättskurs i Portugal. Det känns som om jag verkligen behöver det avbrottet! Det är 12 dagar dit! Jag ska klara det!!! Ett steg i taget.

Tankarna irrar runt – istället för fokus på allt jag behöver skriva surfar jag in på ambassadörernas hemsida – svarar på ett inlägg…

http://www.ambassadorer.se/post/sveriges-valresultat-handlar-om-mer-an-foretagande-och-jobb#34095

Mm… kanske jag behövde just den här stunden? Även om det irriterar mig att jag inte bara kan sätta mig och fokusera…

Men nu – nu tar jag ett tag i akterna (hm… jag ligger mycket efter… fram till den 26 oktober är vi fullbokade om det inte blir några inställda förhandlingar eller återbud… dessutom ska jag ta tag i exportrådets utbildning… kan bli många sena kvällar…)

Kommentarer

 • …vara lite rädd om dej…hälsar Eva i Burs
  2010-09-21 kl 23:38          Gilla       Sluta gilla
 • avatar     Anonymous
  Annika, alla berg måste besegras och du verkar vara en hejjare på detta. Jag är mycket glad för att du skrev ett inlägg i min blogg som du nämner. Jag hoppas att du väljer att bli valbar nästa val som ett svar på din kommentar. Vi behöver engagerade människor, som har erfarenhet och som står för demokratiska värderingar och det gör både du och jag. Att få avbrott kan också göra att fokus och svar på frågor kommer på det man funderar över, du är verkligen en förebild både som ambassadör, företagare och människa tycker jag. DU inspirerar//Ann-Christin l Frickner
  2010-09-22 kl 08:28          Gilla       Sluta gilla
 • avatar     Nina Wahlin
  Instämmer rakt av! Varm kram till dig Annika!
  2010-09-23 kl 20:33          Gilla       Sluta gilla
 • Blir alldeles rörd av dina vackra ord! Jo, igår fick jag många svar på frågor om ombyggnaden när jag gick en mil och lät tankarna fara! Jag kommer vara valbar! Då hoppas jag ha tagit företaget till den nivån jag drömmer om!