Sociala medier – ambassadör (88)

Sociala medier Redigera inlägg

2010-09-23 kl 19:20 av Annika AndebarkGilla2 kommentarerTaggad annika andebark, fokus, sociala medier71 visningar

Snart kommer 3:e skivan i kursen Vinnande Webb. Utbildningen får mig verkligen att tänka efter och se nya möjligheter.

Samtidigt konstaterar jag att jag lägger ganska mycket tid på sociala medier. På Iphonen kollar jag face book morgon och kväll. Då och då smiter jag in på Ambassaden och läser lite bloggar, skriver några rader. Att skriva här har nästan blivit ett ”behov”. Istället för dagboksanteckningar lägger jag några rader här.

Det är spännande att se om någon kommenterar. Och jag är förvånad över hur mycket positiv feed back jag får av människor jag aldrig träffat irl. Att blogga här och att skriva på fb är som vanebildande.

Att skriva på min egen hemsida är svårare. Lite ångestladdat – även om jag tyckte jag hittade tonen. Där vill jag inte släppa alldeles för mycket av mig själv. Här går det av bara farten. Jag har valt att vara totalt öppen i rollen som företagare – för att jag tror att det kan ge en förståelse och hjälpa den som funderar på att starta företag. Jag tror att det är viktigt att de ser att det finns våndor som inte syns i den mer officiella bilden.

Dessutom är det lite kul att jag började blogga samtidigt som jag gick in i en stor förändringsprocess. (Funderar på hur jag enkelt sparar ner de här bloggarna innan sidan försvinner…)

Skriver en blogg på min sida – http://www.advokatbyran.nu/2010/09/samboavtal-och-testamente/

… men känner att tonen nog inte var den bästa… Bättre tur nästa gång.

I morgon är jag ensam på kontoret. Telefonen avstängd. Då skall jag ha full fokus på alla ärenden! Och jag skall inte surfa in på alla sociala medier (även om det inte tar många minuter…men många bäckar små… ) I morgon är det fokus! Och nu är det gympa och rensa huvudet från alla tankar!

Kommentarer

  • Visst är det vanebildande!!!! En ny värld som öppnar sig! Älskar läsa inlägg o göra inlägg, man får en känsla av att känna den andra personen! (Fast nu är jag iofs inte så buskablyg i verkligheten heller o älskar träffa nya människor så detta känns bara tidsbesparande!) Istället för att åka till möten o seminarier så kan jag hålla kontakten med folk (även de jag aldrig träffat!!) när det helt enkelt passar mig! Ursmart! =) Förmodligen möter jag fler människor än jag skulle hinna med annars också o ”lär känna” dem på ett mer avslappnat sätt. Visst är det skönt att va ensam på jobb ibland!! Lyssna på musik o köra i eget tempo! Man får massor gjort! Fortsätt ta hand om dig!!! =) Varma hälsningar Carina Ystad
    2010-09-23 kl 21:49          Gilla       Sluta gilla
  • Hade ”glömt” bort att vi ska börja bygga på måndag. Nu är elektrikern här för att dra ut el till byggboden… och det ”rubbar mina cirklar” 🙁