Positiv feedback – ambassadör (89)

Tack! Redigera inlägg

Byggare i huset gör det svårt att hitta fokus. Istället kollar jag mail och bloggar.

Vad jag blir glad av alla värmande kommentarer! Funderar över vilken skillnad det gör om vi är ”goa” till varandra istället för att klanka ner. Hur mycket roligare livet blir!

På min hemsidesblogg var det någon som skrivit på engelska. Det är ju inte utan att man blir nyfiken på hur han hittade dig!

Av besöksstatistiken kan vi se att visa dagar är det väldigt många fler besökare vissa dagar. Är det ett resultat av blogginlägg med kopplingar till hemsidan från t ex facebook?

Många besökare från Stockholmsområdet – hur hittar de till sidan?

Sociala medier är spännande! Vi ”lär känna” människor utan att träffas. Budskap kan spridas med den egna tiden som enda investering.

Just nu är jag väldigt glad att jag blev ambassadör för kvinnors företagande. Via den här sidan har jag kommit igång och blogga, blivit inspirerad av duktiga bloggare och framförallt fått lära känna likasinnande! Ni anar inte hur mycket ert stöd betyder! Den process företaget genomgår just nu är nog det svåraste jag gjort. Att lägga grunden för en ”stor” arbetsplats, de stora investeringarna i fastighet och företag. Det är märkligt – trots att jag inte träffat er så känns ert stöd och era tips ovärderliga!

Det är en märlig värld!

Om den här sidan stänger ner kommer jag verkligen att sakna den!

(Nej, nu skall jag ge mig på ärendena – fem tvister om barn måste åtgärdas!)

Kommentarer

  • Håller med dig! =)
    2010-09-24 kl 19:05          Gilla       Sluta gilla
  • Hej Annika, Ja visst är det märkligt, kul och inspirerande med sociala medier och detta att lära känna varandra utan att ”träffas” – fast nu har v i ju sett varandra ”live” också! Ingrid