Byggstart – ambassadör (90)

Byggstart Redigera inlägg

2010-09-27 kl 08:10 av Annika AndebarkGilla5 kommentarerTaggad annika andebark, ombyggnation, risker36 visningar

Klockan är 8.02. Byggarna kom för en timme sedan. Byggbodarna är uppställda. De bryter snart vattnet. Efter flera års vånda är ombyggnationen igång!

Omgivningen är tveksam. Att lägga så mycket pengar på en näringsfastighet i Hammenhög. Vi kan aldrig få den värdeökning som vi skulle ha fått i stor staden. Landsbygdens ständiga dilemma! Därför flyttar företagen!

Men – jag vill vara kvar här! Jag tror på min verksamhet! Då gör det ju inte någon skillnad om fastigheten ligger i Hammenhög eller Ystad – bara det finns en hyresgäst som betalar hyra!

I helgen beslutade jag mig för att göra mitt yttersta för att hålla nere kostnaderna. Vi sparar köksinredingen och återanvänder. Om två år vet vi hur Advokatbyrån utvecklats. Då kan vi byta köket.

Stammar, el, isolering, fönster – det gör vi ordentligt nu!

Rivningen har börjat. Min far har ställt upp en vagn utanför. Tre byggare från Edstrands, två elektriker från Seth-Åkes el, två rörmokare från Jerrys! Bara lokala hantverkare som jag har förtroende för- precis som jag vill ha det!

Ändå – det känns fortfarande läskigt Vad har jag gett mig in på?

Det kändes att de tyckte jag var mer än lovligt velig när jag ändrade mig om köket (som som tur var inte var beställt… ett turligt misstag av mig…).

Och som någon sa – en kvinna som beställare.. som om det inte skulle fungera!

Jag är tacksam för att min far finns här och stöttar!

Kommentarer

  • Lycka till Annika – det kommer att bli BÄST! Kram Eva i Burs
    2010-09-27 kl 10:33          Gilla       Sluta gilla
  • Tack!
    2010-09-27 kl 11:09          Gilla       Sluta gilla         Ta bort
  • Det är en jättekick att få nya fräsha lokaler – och en kvinna kan göra det just perfect! Det är tack vare dig som de bygger – sedan kan du delegera ner de små detaljerna som hur… Bra jobbat och lycka till!
    2010-09-27 kl 18:32          Gilla       Sluta gilla
  • Tack! Det är märkligt – men stödet här på bloggen betyder jättemycket!!! Efter gårdagens start börjar bitarna falla på plats!