Byggmöte – ambassadör (96)

Byggmöte Redigera inlägg

2010-10-15 kl 09:17 av Annika AndebarkGilla8 kommentarerTaggad advokat, annika andebark, byggnation46 visningar

Unnar mig morgonpromenad i soluppgången för att låta tankarna landa inför byggmötet kl 10.

Jag är glad att jag lyckades förlika målet som jag skulle haft i Växjö idag. Min medverkan vid byggmötet är nog nödvändig.

Det finns mycket jag är irriterad på. Framförallt en av byggarnas attityd. Det är något ”besserwisser” över honom… som om jag inte förstår något bara för att jag är kvinna. Finns det något jag HATAR så är det den attityden.

Nu är det dags att sätta ner foten.

Det känns som om saker tar för lång tid!!! Herregud – hur kollar man det!!!

Nu är det dags att visa vem det faktiskt är som bestämmer  – och att man inte kan köra med mig!!!

I eftermiddag ska jag beställa köket! Det kommer att bli superhäftigt!!!

 

Kommentarer

 • avatar     Barbara Brass
  Byggbranchen är en svår nöt att lära sej. Attityden mot kvinnor måste förändras. Stå på dej. Bra att du visar vem det är som bestämmer. Lycka till med allt! /Barbara
  2010-10-15 kl 15:06          Gilla       Sluta gilla
 • Visa var skåpet ska stå 🙂 ….tänkte på det där med tiden, när vi bygger så får de själva räkna ut hur lång tid det tar och det får så att säga räknas in i offerten, har de sen räknat fel så blir priset ändå detsamma för oss….lärt oss av misstag förr….
  2010-10-15 kl 16:19          Gilla       Sluta gilla
 • …pinsamt men man måste vara med hela tiden…OCH mobiltelefoner gör att folk kan prata i massor i stället för att arbeta…/ Eva i Burs
  2010-10-15 kl 18:01          Gilla       Sluta gilla
 • Tack för tips! Kände att jag var tydligare vid mötet! Valde en byggare jag har förtroende för och han vägrade lämna fast pris för gammalt hus. I eftermiddag när jag kom var det ändrad attityd hos en av byggarna – så mina samtal fick nog önskad effekt… men som sagt – vi följer upp…
  2010-10-15 kl 18:35          Gilla       Sluta gilla         Ta bort
 • Ibland behövs en spark i rumpan för att de ska skärpa till sig o jobba på! Lätt att de ”slappar till” annars! All lycka till dig!!! =)
  2010-10-15 kl 19:00          Gilla       Sluta gilla
 • Mm… kan vara så… ska driva på dem lite bättre…
  2010-10-15 kl 19:18          Gilla       Sluta gilla         Ta bort
 • Hej Annika, Kul att det är full fart på ditt bygge. Jag vet att många blir irriterade över byggnadssnickare och elektriker och VVS-killar, men själv trivs jag som fisken när jag har något bygge på gång 🙂 Hemligheten för min del har legat i att jag lärt mig en massa saker om byggnation, främst genom att fråga dem och förutsättningslöst diskutera olika alternativ. Man ser ju rätt snabbt vilka som är seriösa och vilka som har tummen mitt i handen. De senare får man vänligt men bestämt plocka bort från sitt bygge.
  2010-10-17 kl 18:43          Gilla       Sluta gilla
 • Hej Zagorka, Har en projektledare som jag litar på som gör det du beskriver. Jag har redan lärt mig massor.