Ledighet? – ambassadör (97)

Skulle vara ledig… Redigera inlägg

… verkligen – jag hade verkligen tänkt en riktigt ledig helg…

Fredagen satt jag med sista kursen i vinnande Webb – skrev min webbstrategi.

Lördag fick jag ägna lite tankar åt bygget. På kvällen var jag på företagarfesten i Simrishamn – massor av trevliga människor – och så klart en del jobbsnack.

Söndagen har jag tillbringat på kontoret från kl 14.15. Diskussioner med min nya samarbetspartner kring vidareutvecklingen av Teraxacum. Nu har vi en spännande affärsmodell. Det här blir riktigt bra. Vi startar antagligen ännu ett bolag…

En klok kvinna har sagt att det är viktigt att omge sig med rätt människor! För min del kan det nya samarbetet leda till att jag äntligen kan ägna mig helhjärtat åt att vara advokat och att blogga… han kan ta hand om affärsutvecklingen och driva det nya företaget.

Ännu en gång kastar jag mig ut i det okända!

Ska bara förbereda morgondagens förhandling. Kl 10 börjar förhandlingen i Kalmar tingsrätt. Därför måste jag köra från Hammenhög senast kl 6. Bör nog försöka komma hem och krypa till kojs.

Kommentarer

  • avatar     Anonymous
    Bra där kloka, smarta, iderika Annika! //Ann-Christin LFrickner