Bläckfisk – igen – ambassadör (103)

Bläckfisken – igen… Redigera inlägg

2010-11-14 kl 21:04 av Annika AndebarkGilla0 kommentarerTaggad annika andebark, bygga, coach, delegera, ledarskap76 visningar

Så en sista runda in på kontoret…

Upp på ovanvåningen och kollar hur bjälkarna blev. De senaste helgerna har jag ägnat några timmar varje helg åt att skrubba bjälkar och sedan olja in dem med närproducerad träolja från Gunnarshögs Gård. När jag sa till målaren att det kunde vi fixa själv hade jag nog tänkt att jag skulle få hjälp av barnen… eller att de anställda skulle kunna jobba extra någon helg. Det var ett sätt att få fram bygget snabbare. Men så blev det inte. Samtidigt har det varit ganska skönt att jobba med händerna och låtar tankarna flaxa omkring i bygget. Där uppklättrad på höga stegar får jag överblick – börjar fatta vad det är som tar form. Vi bygger inte bara ett hus – vi bygger en ny plattform för företaget.

Bjälkarna var jättefina 😉

Så ska jag bara kolla mailen. Ringer min coach och vi samtalar om ledarskap. Det är inte lätt och jag har mycket kvar att lära.

I helgen har det även varit mycket tankar kring strukturen för företaget. Nästa helg åker jag till Stockholm för fortsatta diskussioner om utvecklingen av samarbetet med Stockholmsadvokaten.

Sedan har det varit en hel del funderingar kring hemsidan.

Egentligen hade jag planerat att läsa in veckans mål i kväll… men jag tror jag tar dem med mig hem i morgon istället. Det har varit skönt att inte tänka juridik i helgen;)

Återigen – att vara företagare innebär en stor variation i arbetsuppgifterna. Fortsatt fokus på att träna delegering!