Hjälp – ambassadör (126)

Hjälp – snart den 18 februari! Redigera inlägg

Den här helgen har jag avsatt för företaget. Tid för reflektion, planering, visioner. Det är så mycket som händer – många lösa trådar. När jag tittar i almanackan inser jag plötsligt att om tre veckor är det den 18 februari!!! Då skall allt vara klart! Då börjar Johan! Då ska jag ha tänkt färdigt och vi ha en effektiv organisation!

Sätter mig och strukturerar upp. Datorer är beställda. Arbetsplatser har vi till alla. Idag kopplades det mesta av nätverket in. I nästa vecka kopplar de in de sista eluttagen och lamporna (så att vi kan flytta kopiatorn).

Jag hade tänkt att måla trappor och lister själv under våren… men så inser jag det tokiga i resonemanget… min timpeng är dubbelt så hög som hantverkarens… det är så mkt att göra att jag inte hinner med mina ärende… hur dum är jag som ens funderar på att måla själv!!! Nej – tänk så mycket det är värt att få det klart!!! Skriver ett sms till målaren, Glenn.

Skriver listor på vem som skall göra vad, vem som skall sitta var, var datorerna skall vara.

På måndag kommer Malmqvists el. Insåg att det var smart att ta fram en lampserie så att vi bara kan ringa Malmqvists i framtiden och säga nu behöver så många taklampor och så många skrivbordslampor.

Idag har jag belönat mig med en halvdag om story telling. Verkligen inspirerande så nu är jag full av idéer – får se om jag testar mina idéer på Advokatbyråns blogg.

Nej, nu ska jag hugga in på några ärenden innan jag håller helg….

Kommentarer

  • avatar     Anonymous
    Wiiiieieeeeii! Heja heja! Jag längtar så tills jag får se det nya kontoret! Vad bra du skriver, kort, spännande och personligt! kram Frida
    2011-01-30 kl 15:48          Gilla       Sluta gilla
  • Tack!!!:) Nu har du sett kontoret… vad tyckte du?