Företagsstöd – ambassadör (125)

Yipee!!! Redigera inlägg

2011-01-27 kl 17:57 av Annika AndebarkGilla1 kommentarTaggad annika andebark, företagsstöd129 visningar

Yes, yes, yes… har tidigare fått muntliga indikationer på att servicebolaget skulle beviljas företagsstöd … men även om min mun har berättat har jag inte vågat tro fullt ut… Nu har jag beslutet i min hand!!!!

”Stödet har finansiertas via landsbygdsprogrammet som delvis finansierats av Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling. Insatsen hanteras inom åtgärden ”Grundläggande tjänster för ekonomin och befolkningen på landsbygden”.

Särskilda vilkor

”I samband med presentation av insatsen, exempelvis studiebesök, tidningsreportage med mera, skall det tydligt framgå att projektet delfinansierats av EU via Länsstyrelsen i Skåne”.

”Du är också skyldig att sätta upp en skylt, som informerar allmänheten om att din investering delvis är finansierad av EU. Skylten ska placeras väl synlig i anslutning till den plats där du genomfört investeringen och sitta uppe i fem år från och med beslutsdatum. Skylten ska sättas upp senast två veckor efter du fått den. Om inte skylten sätts upp kan detta leda till sanktion eller återkrav.”

Och det gör jag mer än gärna!!!

Det har varit tuffa månader. Eftersom fastigheten ligger i Hammenhög har värderingen blivit låg, bankerna har krävt extra säkerheter och det har varit många förhandlingar. Det finns många svårigheter för oss företagare som väljer att satsa på landsbygden. Nu vågar jag andas ut – jag kommer att dra detta i land!!!

Kommentarer

  • avatar     Anonymous
    Grattis!!!! Det bådar gott inför framtiden 🙂