Nystart – ambassadör (124)

272011

        Nystart! Redigera inlägg

2011-01-27 kl 17:07 av Annika AndebarkGilla0 kommentarerTaggad annika andebark, delegering, servicebolag115 visningar

Återigen känns det som om jag bygger upp något nytt. Nu är det servicebolaget! (Ja, du måste undra vad det här är för ett märkligt ställe. Ständiga förändringar. Men inom några år blir det brist på advokater inom humanjuridiken. Då är det viktigt att jag hunnit förverkliga min vision.)

I nästa vecka börjar A och S. Under några månade har arbetsförmedlingen lovat svara för deras kostnader för att vi skall känna efter om vi trivs med varandra.

S är en av mina allra bästa väninnor. Hon är en av få som jag litar fullständigt på och helt kan delegera till. Under alla år har hon varit mitt viktigaste bollplank i allt från marknadsföring till inredning. S kommer få huvudansvaret för servicebolaget. Nu skall vi se över varumärket. Vi skall börja inreda fastigheten och jag har en vision om att inredningen skall stärka varumärket. Till sin hjälp kommer hon att ha konsulter – men jag tror att hon kommer kunna avlasta mig mycket. Det är min förhoppning att vårt samarbete skall fungera och att S i framtiden skall bli VD i servicebolaget.

A kommer att bli S högra hand. Servicebolaget skall på sikt hyra ut kontorsplatser inklusive viss service sin t ex att förmiddagsfikat är serverat, att det finns papper och kuvert när man behöver det, att någon svarar i telefonen. Tänker mig även att någon behöver fixa maten till våra after work en gång i månaden. Egentligen vet jag inte exakt vad A skall göra – men jag vet att det är mycket smått i huset som inte hinns med nu när antalet ärenden ökar drastiskt. Dessutom vill jag återigen kunna bjuda alla klienter på kaffe – tidigare gjorde vi det – men de senaste åren har tiden inte räckt till.

Det har varit en vecka med mycket odebiterbar tid. Vissa saker borde jag kanske sätta på nöjeskontot – som kvällens föredrag om story telling… eller morgondagens work shop.

Kan man se det så är det helt ok att jobba några timmar extra i helgen.