Varumärke – ambassadör (128)

Varumärke Redigera inlägg

Sitter kvar på kontoret – ensam! Behöver den här tiden för att landa! Hinna arbeta med juridiken.

Det är högt tempo nu!

Igår brain stormade vi kring varumärket. Styrgruppen består av Johan med erfarenhet från hemsidor och livsmedelsbranchen och Maria med erfarenhet av marknadsföring och varumärkesbyggande inom läkemedelsbranschen.

En mycket lärorik dag!

Jag har aldrig jobbat med den här typen av frågor – det är verkligen mycket man skall lära!!!

Nu 14 dagar att landa i alla nya idéer. Den 14/2 skall vi träffas igen. Då hoppas jag att vi även får tonåringarnas erfarenheter av bloggvärlden. Inser att man är mossig trots min närvaro på facebook 😉

Återigen är jag beredd att ifrågasätta alla mina tidigare beslut, göra de förändringar som behövs.

Min vision är att skapa en profil som gör att besökaren känner igen sig från hemsidan när han/hon kommer in på kontoren oavsett var i Sverige detta ligger. Det handlar om att hitta en profil som kan följa företaget i allt vi gör. Det är inte lätt!

En sak har jag insett att jag inte är beredd att ”rucka” på – och det är den klarblå färgen. Den är jag och oavsett vilken annan färg vi sätter in så skulle jag inte känna mig hemma.

Grått eller sandfärgat? Tja… jag vet faktiskt inte… Den beige färgen är mjukare och för tankarna till himmel, sand och hav. Den grå är mer sober – har blivit väldigt förtjust i grå stengolv och har det på flera ställen i de nya lokalerna. Så här är jag villrådig.

Tips?

Kommentarer

  • avatar     Monica Reer
    måste du ha en hemsida ? kan du inte bara använda dig av en blogg med egen domän, som du i sin tur kan länka till flera bloggar i din domän när du expanderar? en tanke bara.
    2011-02-01 kl 21:30          Gilla       Sluta gilla
  • Tack för kommentar!! Tror dock att jag behöver hemsida… läs dagens blogg så förstår du;) Har du varit inne och tittat på nuvarande sida?