Vad händer? – ambassadör (131)

Vad händer? Redigera inlägg

Alla har för mycket att göra… jag förstår inte det här!!! Antalet ärenden fortsätter att öka och fastän vi blir fler i personalstyrkan har alla fullt upp!!!

Nu ska vi bara klara tiden fram till den 18 februari. Då börjar Johan på 100 %. Men då behöver Josefin så klart avlastning som assistent eftersom vi ökat antalet jurister från en till 3,25. Den 1 mars börjar Emma. Sedan ska det förhoppningsvis finnas utrymme för de biträdande juristerna Emma och Caroline att avlasta i receptionen med motsvarande en heltidstjänst.

Det här är inte lätt!!! När vi började skissa på ombyggnationen tänkte vi ha kontor i halva fastigheten. I sista minuten ändrade vi oss och gjorde hela fastigheten till kontor. Från den 1 mars är alla rum fyllda – dessutom kommer vi utnyttja en av de tre provisoriska platserna i biblioteket till en uppsats-praktikant. Hur gick detta till? Vi behöver plötsligt mer utrymme.

Att vara företagare är en utmaning och lika spännande varje dag!

Funderar på om mitt bloggande påverkat ärendetillströmningen? En av dagens klienter påstod att ”alla” här ute visste vem jag var. Har nog aldrig tänkt ur det perspektivet, men jag har förstått att många följer min krönika i månadstidningen Lev Livet.

Ibland önskar jag att jag kunde förstå det som händer. Det är som en snöboll som satts i rullning. Det gäller att hänga med – vara förberedd för att kunna nyanställa bra människor snabbt… och just nu går det snabbare än jag kunde förvänta mig.

Kommentarer

  • avatar     Anonymous
    Det är detta som kallas angenäma problem för en småföretagare..=)