Släppa taget – ambassadör (137)

Full fart… måste släppa… Redigera inlägg

Måndag morgon – hinna prata runt med personalen (hm – ingen som har ett roligare ord för personal/medarbetare/anställd?). Ringa ett antal telefonsamtal. Sedan möte om varumärke – profil – hemsida.

Bra möte. Snabbt är vi överens om färger och vi hamnar i hemsidans struktur. Johan påminner mig om att jag måste våga släppa taget. Överlåta till någon annan. Och så är det nog… jag kan inte längre vara i och peta i allt. Jag har stort förtroende för både honom och Maria – och ändå – jag vill sätta min egen prägel. Det känns som om det vi skapar nu är viktigt för framtiden.

Mötet klart 14.30. Samtal med personal. Vi håller på att inreda kontoren. Ordnar förnsterputsning och städning på onsdag via Mariedalsgård. Egentligen utför de endast flyttstädningar – men eftersom mina vanliga städare avbokat och ombokat de tre senaste gångerna vågar jag inte lita på dem. Och det är viktigt att vi blir klara innan fredag.

På fredag är det kick-off!!! Då vill vi ha det mesta på plats.

I fredags jobbade jag till långt ut på natten med att förbereda och skriva ut dokument som beskriver verksameheten. Helgen till att landa i alla tankar medan jag pysslade och städade på kontoret.

Det känns som vi är i ett avgörande skede för företaget. Som om vi bygger grunden nu!

Och det är märkligt hur beroendeskapande denna sidan är… som om jag bara måste skriva av mig – rensa huvudet innan jag kan sätta igång med det jag verkligen borde göra! Två timmar kvar på kontoret – full fokus!