Helg för tankar – ambassadör (136)

132011

        Helg för tankar Redigera inlägg

2011-02-13 kl 18:31 av Annika AndebarkGilla0 kommentarerTaggad annika andebark, njutning, varande162 visningar

En väninna ringer – och jag inser i samtalet att hon måste tycka att jag blivit jättetråkig. Men det senaste året är det som om visionen och utvecklingen av företaget gör tillvaron så spännande och utvecklande att jag inte behöver så mycket annat.

Den här helgen har jag reflekterat coh i varje ögonblick gjort precis vad jag har känt för. Det har varit ett varande – lite målning -varvat med att skriva varumärkesidentitet och budskapsstrategi – lite städning varvat med att skriva ner hemsidans nya struktur – lite projektansökningar som fick landa under en långpromenad… och hela tiden det där svåra juridiska ärendet slumrande längst bak. Snart är det dags – då kan jag sätta mig ner och bara skriva… men ännu är det inte moget.

En sån här helg känns inte som att jobba. Ändå har jag gjort att-göra-listor till flera av de anställda, målat, städat, strukturerat upp, förberett redovisning till landsbygdsstödet, gjort mycket marknadsföring.

Men någonstans är det hur man tar det. Om jag skulle stressat för att hinna en viss tid  – då hade det varit jobbigt. Nu är det bara en njutning – och då är jag kreativ. Alla idéerna flödar – och jag är övertygad om att de ärenden som får finnas med mig en sån här helg får de bästa lösningarna.

Snart måndag och tillbaka i ekorrhjulet. Min dröm är att ta med mig detta varandet in även i vardagen. Tänk så bra vi skulle prestera om vi skulle njuta av uppdragen utan tidspress…