Tidsbrist – ambassadör (150)

Tidsbrist Redigera inlägg

2011-03-07 kl 12:05 av Annika AndebarkGilla0 kommentarerTaggad ambassadör, anbnika andebark, hemsida, radio146 visningar

Just nu händer allt i ett rasande tempo. Därför fyllde jag på med stillhet i helgen. Tid vid havet – vandrande, tänkande, joggande… tid för tankar – eller icke-tankar – i solen.

Ändå – när jag kommer tillbaka till kontoret är tempot högt.

På fredag skall jag träffa min coach – och det behövs. Behöver lära mig delegera bättre. När ska jag hinna med allt det administrativa? Papperna som revisorn behöver, redovisningar av projektansökningar, belsut om telefonavtal mm.

En stor del av helgen ägnades även åt hemsidan – den skall vara uppe i morgon kl 15.30 då Radio Kristianstad kommer sända en radiointervju med mig – om allt går enligt planerna. Efteråt skall Maud Olofsson intervjuas. Spännande. Kanske en effekt av min roll som Ambassadör för kvinnors företagande.

Idag fick jag utkast från Arbetsförmedlingen på en inbjudan till arbetslösa som är intresserade av att starta företag. Jag skall prata om företagande.

… och på det en himla massa ärenden…

Mina tankar upptas annars av hemsidan – gå gärna in och titta på http://danielfulep.me/advokatbyran/?page_id=316

Vad tycker ni? Själv gillar jag enkelheten. (Bilderna i ovankanten skall bytas och vi har en del textredigeringar kvar att göra). Men vilken känsla får du när du går in? Hur uppfattar du bilderna? Tacksam för allt tyck.

Jättetacksam för alla kommentarer!