Glädje – ambassadör (164)

Glädje Redigera inlägg

Gårdagens ilska över Eniros fula säljmetoder är som bortblåst (så mer om det en annan gång… idag spinner vi på glädje).

Trots duggregn på morgonpromenaden brinner en glädje inuti mig. Att gå till kontoret är så lockande att man längtar trots många svåra och komplicerade ärenden. Kollegorna är så inspirerande – och jag kan verkligen längta efter de samtal vi har.

När jag var i Rom hittade alla sina roller – så jag bestämde mig för att inte gå tillbaka till det vi hade. Johan är en mycket bättre chef än jag (det visade sig ju dessutom att han hade genomgått försvarets ledarskapsutbildning. Och i samtalen med honom insåg jag att jag aldrig ens sett hans betyg. Redan innan han ringde mig förra sommaren hade jag hört så mycket gott om honom att jag kände mig så priviligerad att han kontaktade mig för att höra om det fanns möjlighet till ett samarbete.)

Nu vet jag plötsligt att han är den bästa tänkbara chefen för byrån. Han har de här veckorna visat att han verkligen delar mina värderingar om att hjälpa, kvalitet och miljötänket.

Nästa vecka skall vi träffa min coach, Anne Looström, och diskutera hur vi utvecklar Ledningsgruppen. Sophia kommer ta ansvaret för de sociala bitarna – fester, huset, marknadsföring.

Snart, snart kan jag fullt ut koncentrera mig på att vara advokat igen. Snart, snart finns det mer utrymme att utveckla hemsidan och bloggandet på www.advokatbyran.nu

Fniss… och bara för att visa hur annorlunda den här arbetsplatsen är… på vägen ner från fikat diskuterade vi att ordna en ”tjej-kväll” med färg och stil analys, manikyr mm…(Ok… killarna får också vara med… om de nu vill det…;)… men det blir inte förrän efter påsk… det är en hel del som skall vara klart innan vi har öppet hus på Långfredag.