Letar fokus – ambassadör (168)

Letar fokus…. Redigera inlägg

2011-04-05 kl 15:50 av Annika AndebarkGilla1 kommentarTaggad annika andebark, glädje47 visningar

Ibland känns det som om livet kör på i alltför högt tempo – och ändå… bara älskar det. Den här bloggen har blivit ett sätt för mig att tömma ut alla de där tankarna och känslorna som snurrar runt. Genom att ägna några minuter åt att skriva av mig är det som om allt rinner ner i tangentbordet och det finns ny plats i hjärnan för nya tankar.

Varje sekund känner jag en enorm tacksamhet! En tacksamhet för alla de människor som finns runt mig. Det känns som om hela jag är ett stort skratt av lycka! Vi är så olika – och just därför kompletterar vi varandra så bra.

Många av mina tankar är i framtiden. Vi för diskussioner om det framtida ledarskapet – och det känns som vi skapar något unikt för advokatbranschen.

På torsdag ska vi träffa Anne Looström och diskutera hur vi ska organisera arbetet. Egentligen har jag inte någon aning om vad det skall handla om – men jag känner full tillit till Annes kompetens och att det är viktigt för oss att göra detta.

Fortfarande känns ekonomin ”skakig” – men samtidigt kan jag börja se ett resultat av vårt arbete. Nu är det effektiva rutiner som gäller! Snart, snart…

Men vad vi redan har är en fantastisk arbetsplats med en arbetsglädje som jag aldrig upplevt på någon av mina tidigare arbetsplatser! Och här finns en glädje i huset … som ett sprudlande skratt som bara ligger och lurar på ett tillfälle att bryta ut… och samtidigt fullständigt fokus på uppgifterna… där vi uppslukas av att hitta den bästa lösningen…

När jag målade upp den här målbilden kändes den omöjlig att förverkliga…det är som att leva mitt i en dröm!