Måndag – ambassadör (171)

Måndag Redigera inlägg

2011-04-11 kl 11:11 av Annika AndebarkGilla0 kommentarerTaggad annika andebark, ny energi38 visningar

Känner mig så nöjd efter helgen! Tid för tankar (mmm… ska försöka få klart en projektansökan idag…). Finns det något bättre för tankarna än att rensa i trädgården. Ägnade även lite tid till kontoret. Under ombyggnaden fick vi prioritera advokatverksamheten och prioritera bort mycket av det där runt omkring – så fortfarande finns det en hel del källarutrymme och skåp kvar att rensa upp i.

Känslan av att börja på något nytt är underbar. Boken ”Rensa i Röran” av Karen Kingston får mig att verkligen rensa. För att kunna lämna plats för allt det nya är det viktigt att våga släppa taget om det förgångna.

75% av papperna åkte (oj – vad man kan samla på sig) – resterande 25% skall gås igenom en gång till innan de struktureras upp i pärmar. (Lite nostalgi att se hur byggplanerna växte fram;) )

Det är som om allt börjar om nu på våren. Som om man fylls av så mycket energi!