Härligt intensiva dagar – ambassadör (172)

132011

        Härligt intensiva dagar! Redigera inlägg

2011-04-13 kl 14:20 av Annika AndebarkGilla0 kommentarerTaggad annika andebark, balans i livet141 visningar

Försöker landa i allt som händer efter två intensiva dagar.

I måndagskväll var jag på mingel i gamla vattentornet, Ystad. Vilken häftig lokal!! Spånar med en åklagare på att skapa en klubb för kvinnliga jurister med träffar just i denna lokal. Känns superspännande!

Efter sammanträde i Sjöbo körde jag mot Malmö igår. Kompletteringsinköp till kontoret på IKEA. Att inreda ett kontor har tagit mycket mer tid i anspråk än jag räknat med – trots att jag haft mycket god hjälp av Sophia. Kanske något att tänka på i mina expasionsplaner. Kaffemuggarna á 3 kr/st som är exakt rätt enligt våra konceptfärger var fortfarande slut :(. Tanken var att vi skulle köpa in MÅNGA och använda istället för engångsmuggar vid större arrangemang. Men ljuslyktor fanns där som vi skall använda att lägga upp sillen i på påskfrukosten – allt för att minska miljöbelastningen.

Efter IKEA bar det vidare till Vinges advokatkontor i Malmö och tredje träffen i gruppmentorskapsprogrammet Ruben. Det känns som om träffarna blir allt mer givande! Gårdagens diskussioner om balans i livet väckte många tankar!

Kvällen avslutades framför TV:n med datorn i knäet och korrigeringar i projektansökan om PUSS-pengar. Tisdagen var en bra dag där det fanns tid för tankarna både i bilen och på IKEA. – Samtidigt fanns Ruben-diskussionen om balans i livet där när jag satt framför TVn… är det balans i livet att sitta med jobbrelaterade saker framför TVn. Nej, det måste till en skärpning väldigt snart! Vad är jag annars för förebild för mina kollegor?

Ska bara syndromet igen… nu är det ska-bara-påsken … ja, och så ska-bara-innan-sommaren… Hm…

Tips?