Glädjeämnen – ambassadör (180)

Glädjeämnen Redigera inlägg

2011-04-29 kl 15:49 av Annika AndebarkGilla2 kommentarerTaggad annika andebark54 visningar

Ibland känns det här jobbet förbaskat tungt. När man kämpar som ett djur för att ro iland bra överenskommelser och klienterna eller motparterna inte förstår vad man försöker förklara. Det är sånt som stjäl min energi.

När man vill nå snabba lösningar för att begränsa klienternas kostnader. – När man gång på gång försöker förklara att vi har inte någon möjlighet att vinna en process. – När den föreslagna lösningen faktiskt är riktigt bra utifrån rättsläget eller bevisläget. … Och hur man än kämpar så når man inte fram…

Mitt i det här tunga kommer det blomsterbud med texten ”Tack så jättemycket för all hjälp…” Och jag blir så glad. Jag vet att jag gjorde ett förbaskat bra jobb – att jag lyckades med något som tycktes omöjligt!!!

Det är en vacker orkide med två stänglar. Den ska placeras så att jag kan se den varje dag och påminnas om att jag faktiskt kan lyckas med det omöjliga. Den ska påminna mig om hur mycket mitt arbete betyder för klienten. Och den skall ge mig kraft att kämpa vidare för det jag tror på!!!

Nu åter till högarna!

Kommentarer

  • avatar     Monica Reer
    den blomman värmde säkert gott! ingenting är omöjligt, det tar bara lite längre tid.
    2011-04-29 kl 19:12          Gilla       Sluta gilla
  • Härligt! Jag brukar läsa i vår gästbok när det känns tungt, där finns så många fina ord skrivna så man blir så glad igen! Trevlig helg!