SWOT-analys – ambassadör (195)

SWOT-analys Redigera inlägg

2011-05-18 kl 13:12 av Annika AndebarkGilla6 kommentarerTaggad annika andebark, tillväxtskolan83 visningar

På tillväxtskolan skall alla i personalen vara med och göra en SWOT-analys.

Nu har vi ätit gemensam lunch med fantastiskt fat från Mathallen. I grupper om 3-4 diskuteras Advokatbyrån Annika Andebark ABs styrkor och svagheter, hot och möjligheter. Hm… varför känns det lite som att vänta på resultatet på provet i skolan?

Tillväxtskolan är en stor process. När tillväxtplanen är lagd har jag bestämt mig för att inte gå in i några nya utvecklingsprogram förrän efter 2013. Detta måste jag skriva gång på gång på gång… när det dyker upp en ny möjlighet har jag så lätt för att hänga på. Ständigt ser jag nya möjligheter.

Därför behöver jag hjälp att påminna mig om att stanna i nuet – inga nya projekt!

(Idag har jag arbetat koncentrerat i ett boutredningsärende, hjälpt en biträdande jurist i testamentsfrågor… och insett att jag verkligen älskar det här arbetet. Det är så lätt att glömma när gräset känns grönare på andra sidan. Vi har byggt upp mycket. Nu är det dags att stanna upp och bara jobba på i det vi har. Jag hör skratt i huset och ja – jag älskar verkligen att vara just där vi är just nu!)