Organisation och strukturer – ambassadör (194)

Organisation och strukturer Redigera inlägg

2011-05-18 kl 09:09 av Annika AndebarkGilla0 kommentarerTaggad annika andebark, ledighet, målbilder53 visningar

Det är som om tankarna på företaget uppfyller så mycket av min tid även om jag inte har fokus att jobba fram ärendena i den takt jag önskar.

Igår hade vi bra möte i vår nya ledningsgrupp. Rollen är ovan för mig. Sedan 2002 har jag bestämt allting själv. Det har gjort att besluten varit snabba. Jag har kunnat hoppa på de tåg som kommit utan så mycket betänketid.

Det är annorlunda nu. Jag måste tänka på att få med mig gruppen – att alla jobbar mot samma mål. Och att sätta tydliga mål blir viktigt.

Morgonpromenaden är min tid för målbildsfokusering. Dagligen övar jag på att tänka mig in i situationen att ha mer fritid. Tänker mig att saker händer i företaget utan att jag är i och rör. Det är inte lätt… men jag tror att det är nödvändigt för att ta företaget till nästa nivå!

Ständigt måste jag jobba med mitt tålamod. Mitt tempo har alltid varit högt – nu måste jag vänta in… kommunicera… Stön – detta är inte mina starka sidor… men jag jobbar på det.. och jag är fokuserad!!!

Jag har gett mig en månad! Den 15 juni tänker jag börja min semester. En vecka i Spanien är planerad – bl a med studiebesök på en advokatbyrå. Tänkte även försöka besöka en domstol och notarius publicus. (Hm… jo, jag vet … låter som jobb… men jag ser det inte så… än)

I juli räknar jag med att jobba – fast med lite lägre tempo. I gengäld planerar jag lite kul mingelaktiviteter – facebookträffar i Hammenhög när hela världen är samlad på Österlen. Dit har jag inte kommit riktigt i planeringen än – men det kommer.

Mm.. jo, när jag skriver ser jag att jag ännu inte är så duktig på att skapa ledig tid. Men det är ju så förbaskat kul att jobba och dra igång nya projekt!