Ny vecka – ambassadör (193)

Ny vecka Redigera inlägg

Måndag igen – och det är som om jag behöver vänta in mig själv innan jag sätter igång med fullfart. Landa i planering och att-göra listor.

Redan ser jag fram emot nästa helg. Ann Wikström kommer hit. Hon är grundare och VD till La Perle – kanske mest känt genom varumärket Maria Nila.

Ann är en av mina förebilder. Hon misste sin man i Tsunamin och stod plötsligt ensam som företagsledare. Hennes berättelse om vad som gjorde att hon klarade sig i vågen är gripande. Hennes berättelse om hur hon gick vidare i livet är inspirerande. Hon är en av de starkaste kvinnor jag vet.

Sedan 10 år tillbaka använder jag inte andra hårproduter än Maria Nila. En gång trodde jag att märkesschampo var överreklammerat. Nu vet jag att jag hade fel. Mitt hår är helt förändrat… med Maria Nilas produkter får jag håret precis som jag vill utan att hålla på och föna. (hm – låter som en reklamfilm… det var kanske ett onödigt inlägg på den här bloggen. Får mig att tänka på ett projekt där man fotograferat män i typiskt kvinnliga positioner… mer om det en annan gång…)

Nu – fokus jobb och ärenden!!!