Söndag kväll – ambassadör (199)

Söndag kväll Redigera inlägg

Regnet vräker ner och ger ett lugn efter en solig helg. Det har varit en helg med goda samtal. Ann Wikström – grundare, vd och ägare till La Perle har tillbringat helgen i Hammenhög. Det är fantastiskt att ge sig tid att samtala en hel helg – vara i nuet och låta samtalen bölja utan mening eller mål.

Ann är 10 år äldre än mig och hennes företag är 10 år längre fram. Hon satsade på ett varumärke och det har varit företagets framgångsfaktor. La Perle tillverkar världens bästa hårschampo under varumärket Maria Nila (använder inte några andra märken sedan jag lärde känna Ann 1999). På senare tid har företaget även tagit sig in i Ryssland och Kina. Superspännande och man kan inte annat än vara full av beundran!

Ann är min förebild när det gäller företagande. Hon är så stark och hon vågar satsa. Samtidigt är hon klok. Omger sig med kloka rådgivare, tar affärsmässiga beslut. Vi har likartad värdegrund.

I helgen blev det många samtal om sociala medier. För en gångs skull ett område där jag kunde bidra med input.

Det har varit en underbart ledig helg – ändå har samtalen bidragit med så mycket till mitt företag.

Lördag: besök i Medelhavsträdgården i Hammenhög. Promenad och samtal från Mälarhusen till Sandhammaren i solsken t o r.

Söndag: sovmorgon och härlig vandring vid Sträntemölla – en helt underbar plats!

Frukt och grönsaker i massor! Och så Frk Östergrens fantastiska kanelbullar.

Detta har verkligen varit en helg helt enligt Energy Management konceptet! Energipåfyllning för att klara en mycket intensiv vecka med massor av möten!