Back in business – ambassadör (217)

Back in business… Redigera inlägg

2011-07-05 kl 13:39 av Annika AndebarkGilla0 kommentarerTaggad annika andebark, ledarskap, visioner83 visningar

Och förmiddagen bara försvann. Akut klientmöte och samtal med kollegor. Allt har fungerat fantastiskt bra under min ledighet.

Implementerar kloka tankar som jag fått under ledigheten. Idag börjar Anja som konsult. Hon skall hjälpa mig starta den ekonomiska föreningen och bygga strukturerna i Teraxacum. En regning dag skall jag sätta mig och göra projektansökan för den nya ekonomiska föreningen.

Smiter in på facebook innan jag skall sätta mig med stora ärendehögen. Hittar ett så bra citat av Viktoria Ström om ledarskap;

”En ledare är en fast kropp som förmedlar energi, ljus och värme.”Mira Klintro. En god ledare ser individen och skapar rätt förutsättningar för teamet. Stöttar, skyddar och lyfter upp individen och teamet. Rak kommunikation och ett tydligt ledarskap. Sociala medier är en möjliggörare/verktyg för att nå/informera kundgrupper/mål/information och skapa rätt förutsättningar.”