Passion – nyckeln till framgång – ambassadör (222)

Passion – nyckeln till framgång Redigera inlägg

2011-07-28 kl 22:04 av Annika AndebarkGilla0 kommentarerTaggad annika andebark, passion197 visningar

För jag vet inte vilken gång i ordningen strö-läser jag ambassadörkollegan Ingrid Tollgerdt-Andersson bok ”Passion – nyckeln till framgång”. När jag tvivlar brukar jag hitta kraft i boken och inspireras av porträtten. Det är alltid något som fångar mig.

Idag var det intervjun med Mats Paulsson, Peab. Hon beskriver att på Peab är man som en enda stor familj. Jag tänker på filmerna vi börjat ladda upp på YouTube. Ännu vet jag inte om det är bra eller dåligt för varumärket. Men jag tänker att vi testar. (Jättetacksam för feedback – enklast på http://www.facebook.com/?sk=inbox&action=read&tid=mypTJcgdFsMtpW0DskxVlw#!/advokatbyran.nu.)

Vad det är för filmer? Det är från ”Halv sex på byrån”. Vi hade en helt underbar kväll… och det kändes som vi var en härlig familj… eller som att sitta med sina bästa vänner! Länk till filmer och recept finns på http://advokatbyran.nu/2011/07/28/halv-sex/

När alla gjorde SWOT analys på Advokatbyrån i våras kom just den familjära stämningen både upp under styrkor och svagheter. Svagheten skulle vara att vi kanske har för trevligt och glömmer att jobba. Men jag tror tvärtom – just för att vi trivs så bra med varandra kan vi ha fokus på jobbet istället för saker som stjäl vår energi! Då kan vi alla få utrymme att utvecklas inom det vi brinner passionerat för!