Målgruppsanalys – ambassadör (223)

Målgruppsanalys, budgetar, projektansökan, bildande av ekonomisk förening Redigera inlägg

Ständigt dessa mål.

Igår simmade jag 5 000 meter. Det är väldigt mycket – och känns i kroppen… Två timmar tog det. Sommartid är det damsimning på badet i Hammenhög varje måndag. Jag brukar vara kvar tills min simmarkompis är klar. Hon brukar simma 5 000 meter – men hon brukar redan ha simmat några tusen meter när jag kommer. För några veckor sedan bestämde jag mig för att också simma 5 000 meter en gång i sommar. Vi brukar vara ensamma i bassängen – men igår var vi flera. Jag hade knappast tid att säga hej ens… jag var så fokuserad på målet. Det enda jag såg var bassängkanten med fokus på att ta mig dit. I mina tankar var jag i målgruppsanalyser, budgetar och affärsmodeller.

Det är mycket affärsutveckling nu och jag är tacksam att Caroline inte har semester. Det är imponerande att se hur hon växer efterhand som hon får mer ansvar. I sommar har hon hållt allt fler klientmöten ensam. Jag finns här hela tiden och hon vet att hon alltid kan gå ifrån och fråga. Alltmer sällan har hon frågor. Ändå granskar jag allt material – men ändringarna är får. Helt underbart!!!

Mycket av min tid går åt till diskussioner och tankar om det nya servicebolaget och utvecklingen av vår närvaro i sociala medier. Kinna Johnsson och Svante Lindqvist är bra bollplank. Offerterna har inkommit.

Offerterna är nödvändiga för budgetarbetet. Dels behövs de som underlag för vår nya projektansökan om landsbygdsstöd – dels som underlag för mötet med bankerna som vi hade planerat att ha i augusti. Jag vill bara tacka ja och sätta igång – men vis av erfarenhet bestämmer jag mig för att vänta med besked tills vi har finansieringen i land via bankerna!

Just nu är det väldigt många bitar som skall falla på plats! Tar med mig stadgarna för den ekonomiska föreningen ut i solen. Kanske lika bra att bilda den föreningen också snarast. Jag har ju bestsämt mig för att förverkliga visionen.

I tankarna är jag redan där. Föreningen är uppbyggd, allt fungerar. För varje dag blir Servicebolaget mer verkligt.

Nästa vecka är det semester! Det är massor som måste vara klart innan dess – både inom juridiken och affärsutvecklingen. Det ska bli så skönt att vara ledig… även om jag misstänker att mycket av mina tankar kommer dröja sig kvar i Servicebolaget och hemsidan. Det är sista steget nu för att förverkliga den vision som jag gjorde när jag började i mentorsprogrammet Qlara Besked 2008. Då gav jag mig tid till 2013 att förverkliga visionen. När jag tittar på min tidplan är det inte omöjligt att vi ska klara det!!! Men det kräver mycket engagemang och hårt arbete!!!

Kommentarer

  • 5000 meter var inte dåligt! Det är häftigt ändå hur mycket man hinner tänka under en sådan aktivitet. När man kliver upp ur bassängen är man inte bara starkare och mörare utan även klokare. Jag hoppas du njutit av din ledighet.
    2011-08-09 kl 13:24          Gilla       Sluta gilla
  • Ja… två timmar tog det…
    2011-08-09 kl 21:04          Gilla       Sluta gilla         Ta bort
  • Hej! Själv provade jag att simma 250 M i ett streck för jag hade för mig att det var gränsen för att kallas simkunnig…. *ler*. Grattis till din beddrift! Amis