SIM-kort – ambassadör (224)

Vad är meningen med SIM-kort när mobiler ändå inte gillar att simma? Redigera inlägg

Min iPhone är död… i alla fall verkar det så. Först då insåg jag hur beroende jag var.

Redan när jag vaknar brukar jag börja med att kolla nyheterna och om det skrivits något kul på FB. Sedan tar jag min morgonpromenad med iPhonen i bakfickan och dokumenterar några guldkorn längs vägen. Ibland dyker det upp någon tanke som jag vill dela med mig av och uppdaterar då genast min status.

Sedan följer dagen med mess och telefonsamtal. Blir det någon paus kollar jag av om det kommit något meddelande på FB eller om någon kommenterat eller gillat morgonens foto. IPhonen finns ständigt med fram tills jag avslutar dagen med att kolla igenom nyheterna och om det hänt något på FB.

Nåväl… när något negativt händer brukar jag fundera – ”Vad kan jag lära mig av detta?”

1. Inte förvara iPhonen i bakfickan

2. Inte vara tillgänglig hela tiden

3. Bättre FB disciplin

4. Vara noga med back-up (och inte som nu riskera att förlora alla bilder:(…)

5. … och när jag ändå är igång ska jag bli bättre på teknik!!!

Men – iPhonen som sällskap på morgonpromenaden kommer jag inte att sluta med! Istället hoppas jag kunna förbättra kvaliteten genom en 8 megapixelkamera. För hur det än är – det är smidigt att blogga med kameran i mobilen. Och det är ju dit jag vill… fast jag hade tänkt vänta tills den nya iPhonen kom. Nu är det plötsligt en akut fråga.

Så – några tips? Vad ska jag välja – iPhone eller android? Om android – vilket märke – Samsung, HTC? Jag vill ha en mobil med 8 megapixel kamera. Jag älskade verkligen min iPhone – men dottern påstår att iPhonen är mer ömtålig än androider.

Tur jag har semester…