Ny blogg – ambassadör (236)

Nya bloggen uppe Redigera inlägg

2011-09-03 kl 11:03 av Annika AndebarkGilla0 kommentarerTaggad annika andebark, blogg, hjälpa, kvalitet, miljö246 visningar

Woyne, woyne… om jag visst hur mycket företagandet skulle engagera mig vet i katten om jag skulle ha startat… När jag reflekterar inser jag att jag fullständigt uppslukas av själva företagandet långa perioder. Allt blir en helhet. Å andra sidan är det nog så jag vill ha det. Det känns som om mycket av det jag gör är små steg mot visionen.

I sommar har många tankar handlat om den nya bloggen. Den är uppe nu – www.andebark.se – men det är mycket kvar att göra. Först ska jag ha igång mobilen så att det blir lika enkelt att ladda upp bilder och skriva som det är i Facebook. Sedan ska vi fixa till möjlighet att prenemurera och uppdatera på twitter med automatik – som här.

Jag har massor av idéer att skriva om… men jag tror att jag sparar lite av detta tills jag fått igång de andra delarna.

Gå gärna in och titta och kommentera. Vilken känsla får du när du öppnar sidan? Vilken information skulle du vilja ha på bloggen?

Mina tankar är att jag ska skriva utifrån ledorden Hjälpa, Miljö och Kvalitet. Jag vill ha mycket foto.

Under kvalitet har jag t ex tänkt skriva om Livskvalitet – tips för hur man boostar sin energi (genom Energy Management som jag lever). Miljötankar kan både handla om klimatsmart, arbetsmiljö och inredning. Hjälpa kan vara allt ifrån tankar om juridiken till boktips.

Min tanke är att ha mycket bilder på sidan. Fotograferingen har ju blivit det som får mig att glömma tid och rum.

Som sagt – jättetacksam för dina tankar och synpunkter!