Tid att bara vara – ambassadör (235)

12011

Tid att bara vara Redigera inlägg

Ibland är det som om min hjärna går på högvarv. Då irriterar jag mig på allt som inte går min väg och jag får svårt att fokusera. Telefonstrul påverkar mig för mycket…  Då vet jag att egen tid är nödvändig.

Tröttheten fanns i min kropp. Antagligen skulle en löparrunda bara blivit en promenad. Istället tvingade jag mig iväg till Friskis och svettis. Det är märkligt hur musiken och gruppen påverkar mig att ta ut mig. Nya steg som fängslar tankarna i nuet. En lång meditation i badet med levande ljus. Tanka kraft och energi.

Fyra månader till årsskiftet. Fyra månader att bygga upp servicebolaget.

Teknikstrulet fick mig att inse att vi skulle behöva mer it-kompetens i företaget. Morgonpromenadens tankar i ett mail till min coach. Ett bra samtal. Och jag kan känna att jag utvecklats.

Jag vill ta samhällsansvar. Hjälpa människor ut i arbetslivet. Skapa arbetstillfällen på landet så att de små byarna kan leva. Miljötänket är grundläggande i allt vi gör. Min coach frågade varför jag inte skrev om detta på hemsidan.

Idag är socialt ansvarstagande inne. För mig är det viktigare att göra än att berätta vad vi gör.

Tidigare hittade jag någon person att hjälpa och så försökte jag skapa ett behov i företaget som passade den personens drivkrafter. Här har jag utvecklats. Idag vet jag vad vi behöver – och det handlar om att hitta rätt kompetens – rätt personlighet. Men om vi samtidigt skulle kunna hjälpa en männsika så vill jag helst det… men idag kommer företagets intressen i första hand.

Hm… nu var jag i företagestänket igen :(… Nej, nu stänger vi ner datorn och övergår till högen med olästa tidskrifter…